Spf Gripen 2013

Månadsträff september 2013

Sune Lindgren, ordförande i Sällskapet Tage Danielssons vänner, gästade månadsmötet  och berättade om Tage Danielssons liv och spelade upp sånger och texter ur hans rika produktion.

 

 

 

img-4702.jpg

 

 

 

img-4698.jpg

 

 

 

 

 

Månadsträff med Carina Glenning.

Vid Gripens månadsmöte i mars, var ett 80-tal medlemmar närvarande. Nya ordföranden Per Almerén inledde med att informera om diverse kommande förslag till program. Gunilla och Ragna informerade om kommande resor. Rolf informerade om en kurs i brandskydd och att förslag finns om att kunna spela mattcurling på Fontänen. Dagens gäst var Carina Glenning bostadsredaktör på Östgöta Correspondenten som på ett mycket underhållande sätt kåserade runt sin krönika i Corren.

 

 

2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

 

1.jpg

 

Gripen Årsmöte 2013

SPF Gripen, Linköping, årsmöte i Föreningshuset Fontänen med ett 70 tal närvarande.
Före årsmötet blev det musikunderhållning av Taube-tolkarna Kennet Edlund & Jan Wahlström två musiker från Vadstena. Dom gav  en musikalisk resa i Evert Taubes fotspår genom att berätta och spela de visor som Evert efterlämnat sig.

img-4307.jpg

img-4302.jpgimg-4308.jpg

......................................................................................................

Månadsträff den 14 januari 2013.

Vid senaste månadsträffen var ett 70 tal medlemmar närvarande för att lyssna på Gunnar Elfsröm, tidigare intendent och chef för Gamla Linköping mellan 1982 och 2008 och är sedan dess stadsantikvarie i Linköping. Han berättade om och visade bilder från gångna tiders Linköping, framförallt från 1950-talet. Tillfälle fanns att ställa frågor och hjälpa till med att identifiera bilderna. Gripens ordförande informerade om verksamheten och studieansvarig informerade om studier. Anmälningar togs emot till årsmötet i februari.

img-4252-kopia.jpg 

img-4253-kopia.jpg

Gunnar Elfström. Foton Kjell Jagborn

 


 

 

.............................................................................................

 

 

 

 

   

   

    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Andra N.nu hemsidor

 

 

 

 

 Flightradar24

 Marine Traffic